Follow us on Facebook

REISVERSLAGEN


Add your testimonial here


Page 1: 1 to 10 in a total of 45

1.- YVONNE VERDOES – DE GROOT
Nationality.- Nederland
Program.- Bezoek aan Machu Picchu
photo"Ik schrijf jullie vanuit mijn hotel in Lima, om jullie te bedanken voor alles wat jullie voor mij hebben gedaan. Het was een perfect geregelde reis. De chauffeurs stonden me steeds netjes op te wachten op het afgesproken tijdstip; het hotel was centraal gelegen en schoon. Machu Picchu was gewoonweg geweldig. Ik zal iedereen aanbevelen om er naartoe te gaan. Hetzelfde geldt voor Dos Manos Travel Agency, ik zal jullie aanbevelen aan mijn collega’s, dus wees voorbereid! :) De volgende keer heb ik een 6-daagse lay-over in Lima, dus ik neem misschien weer contact met jullie op, dit keer om een reis naar het Titicacameer te boeken. Vriendelijke groeten!"


2.- HENNER BECKER
Nationality.- Duitsland
Program.- Study Spanish Lima
photo"Mijn verblijf in Lima was geweldig! De pick-up van het vliegveld en de transfer naar mijn accommodatie in Lima waren goed geregeld; mijn homestay in Lima was geweldig; de Spaanse school in Lima was absoluut perfect. Dankzij een vriend in Chorillos kon ik veel bezienswaardigheden van Lima bezoeken, zoals de kerk van San Francisco, Plaza de Armas, het San Martín plein, Agua Parque, Miraflores, San Isidro en Barranco. We hebben een aantal leuke winkelcentra bezocht, maar ook eenvoudige markten, zijn naar mooie clubs geweest – zoveel verschillende ervaringen. We zijn ook naar Pisco en Paracas geweest. De excursie naar de Islas Ballestas was erg leuk. Heel erg bedankt voor al jullie hulp bij het regelen van mijn reis naar Lima. Ik zal zeker nog een keer naar Peru terugkomen en misschien dan een Spaans cursus in Cusco volgen!"


3.- EVELYN HOMBRINK
Nationality.- Nederland
Program.- Vrijwilligersprogramma Argentinië - ABA-SE01
photo"Ik heb 4 weken vrijwilligerswerk gedaan in Buenos Aires bij een opvang voor tienerjongens. Deze jongens komen uit gebroken gezinnen, of hebben te maken gehad met misbruik of armoede. Alle jongens hebben psychische stoornissen of ziektes. Deze opvang geeft de jongens een thuis en probeert hen meer structuur in hun leven te geven. Ik wilde hier werken omdat ik mijn werk in Nederland wilde vergelijken met een vergelijkbare functie in een tweede wereld land. Mijn eerste werkdagen waren anders dan ik had verwacht. De opvang is behoorlijk klein en er is geen buitenruimte. Het kostte me wat tijd om te wennen aan de plek, maar alle medewerkers waren erg aardig voor me en al snel voelde ik me meer op m’n gemak. Ik had ook wat problemen met de Spaanse taal, maar ik heb de jongens gevraagd om langzamer te spreken en daarna ging het veel beter. Ik had de kans om tijd door te brengen met een kleine groep jongens en ze beter te leren kennen. Ik speelde spelletjes met ze en leerde ze zelfs een beetje Engels. Ik denk dat dit vrijwilligersproject vooral geschikt is voor mensen die ervaring hebben met het werken met kinderen met een verstandelijke handicap of psychische problemen. Voor mij was het een geweldige ervaring en ik heb er veel van geleerd."


4.- CAROLINA NERY
Nationality.- Portugal
Program.- Volunteer Project BR-SE9, Brazil
photo“Ik ben erg blij met het vrijwilligerswerk in Brazilië en gelukkig wen ik overal erg snel aan. De reis was prima. Mijn eerste indruk is positief: niet alleen over het vrijwilligersproject maar ook over de stad Rio de Janeiro. Ik ben erg enthousiast! Bedankt voor alles, tot snel.”


5.- ANN-KRISTIN HAMKE
Nationality.- Ann-Kristin Hamke
Program.- Volunteer program Venezuela - VS-CT3
photo“Ik heb een geweldige tijd gehad in Venezuela. Ik heb eerst door het land gereisd om alle mooie en afwisselende natuur van Merida in de Andes te zien, door de landschappen van de Llanos, naar het regenwoud in de Venezolaanse Amazone, Salto Angel- de hoogste waterval op aarde, en vervolgens de prachtige stranden in het Caribisch gebied. Hierna ben ik begonnen met mijn vrijwilligerswerk in Santa Elena de Uairen dichtbij de Braziliaanse grens. De plek is prachtig gelegen op de top van de berg met een geweldig uitzicht. Het nadeel is dat je 40 minuten moet lopen naar de stad, maar er zijn vaak auto’s die je naar de stad kunnen brengen en anders kun je een taxi nemen. Het vrijwilligerswerk in Venezuela was zeer divers en het was geweldig om de kinderen en hun omgeving te leren kennen. Ze waren allemaal erg verdrietig toen ik naar huis ging. Ik kan iedereen dit project echt aanbevelen! Mijn advies aan vrijwilligers die dit project overwegen om te doen is om initiatief te tonen, omdat je zo veel meer uit het project kan halen. Dit geldt ook voor het reizen; er is ontzettend veel zien rond Santa Elena, maar je moet het wel allemaal organiseren. Ook raad ik iedereen aan om een paar dagen of weken rond te reizen in Venezuela.”


6.- FRANK BURKHART
Nationality.- Germany
Program.- Colca Canyon, Machu Picchu, Titicaca Lake other tours in Peru
photo“Na mijn Spaanse cursus in Cusco heb ik veel gereisd in Peru. Ik ben naar Machu Picchu geweest, naar Maras en Moray en het meer van Titicaca maar ook naar Arequipa en de Colca Canyon. Het was allemaal geweldig. Ik heb deze reizen geboekt via reisbureau Dos Manos en alles verliep vlekkeloos! Ik kan niet echt specifiek zeggen welke tour in Peru ik het leukst vond; ik vond ze allemaal geweldig. Arequipa heeft bijvoorbeeld een heel mooi historisch centrum met de Plaza de Armas en de kathedraal. Maar ook Cusco is prachtig. Colca Canyon was geweldig, prachtige natuur in het midden van de bergen!”


7.- MARK WILLHITE
Nationality.- USA
Program.- Spanish program Leticia, Colombia
photo“Ik was zeer aangenaam verrast met mijn ervaring in deze Spaanse school in het Amazonegebied van Colombia. Ik had het wat primitiever verwacht in Leticia, maar de accommodatie en het personeel waren boven mijn verwachtingen. De faciliteiten van de school waren zeer goed. Er was een geweldige service van het personeel – als het erg druk was, bood iedereen massaal hulp aan om te helpen bij het ontbijt etc. Ze hebben mij allemaal geholpen om mijn verblijf aangenaam te maken. Deze Spaanse school in Colombia is een geweldig startpunt voor excursies in de Amazone en het is ook dicht bij het centrum van Leticia. De Spaanse lessen waren uitdagend en leerzaam. De school biedt een goede combinatie van lessen en een verscheidenheid van leuke culturele activiteiten. Ontzettend bedankt aan alle medewerkers voor de geweldige service. "


8.- AINTZANE VARELA ARMENDARIZ
Nationality.- Chile
Program.- Volunteer project EQ-SE21, Ecuador
photo“Ik heb vrijwilligerswerk gedaan bij een kinder-ziekenhuis in Ecuador voor 6 weken en het was echt een geweldige ervaring. Als student verpleegkunde, had ik het idee dat ik de kennis en mogelijkheden in handen had om kinderen die voor langere tijd in het ziekenhuis zijn, hulp te bieden. Deze kinderen zijn vaak bang en voelen zich alleen. Tijdens mijn vrijwilligerswerk in Quito bracht ik veel tijd door met spelen en praten met de kinderen, en hen uit leggen over de behandelingen die ze zouden gaan krijgen. Alle vrijwilligers probeerden de kinderen te troosten en zich zoveel mogelijk op hun gemak te laten voelen. Voor mijn professionele carričre als verpleegkundige, was dit een zeer goede gelegenheid om ervaring op te doen over hoe je het beste patiënten kunt behandelen maar ook hoe belangrijk het is dat er goed gecommuniceerd wordt met de familieleden van de patiënten. Werken als vrijwilliger in Ecuador was een geweldige en emotionele ervaring die ik nooit zal vergeten. Ik raad echt iedereen, die geinteresseerd is in vrijwilligerswerk in Latijns-Amerika, aan om deze stap te nemen en je energie te wijden aan mensen in nood!”


9.- JOSHUA SUTTON
Nationality.- Great Britain
Program.- Volunteer Project CHR-EC4, Costa Rica
photo“Ik heb 8 weken in een prachtige zee-reservaat in Costa Rica gewerkt. Ik heb bijgedragen aan het behoud van het milieu in kustgebieden en het helpen tegengaan van het uitsterven van de schildpad, die eieren nestelt op het strand. Het vrijwilligersprogramma in Costa Rica heeft me echt veel goed gedaan en heeft me geďnspireerd om te werken binnen het gebied van ecologie. Het gaf me ook de kans om Spaans te leren en nieuwe vrienden te ontmoeten en contacten uit de hele wereld maken. Dankzij mijn vrijwilligerswerk in Costa Rica bij de Marine, heb ik mijn CV verbeterd en mijn werkervaring verbeterd. Ik zou dit vrijwilligersproject aanraden aan iedereen die iets wil betekenen op het gebied van milieu en ecologie. Het is een waardevolle ervaring die je een goede voorsprong kan geven als je in de toekomst zou willen werken in een ecologisch werkgebied. "


10.- LAETITIA TEENSTRA
Nationality.- the Netherlands
Program.- Spanish Course Leticia, Colombia
photo“Ik heb een geweldige tijd gehad in Leticia! De Spaanse school is erg goed en ik vond het personeel erg prettig en behulpzaam. De activiteiten die werden gedaan na schooltijd of in het weekend waren geweldig. Mijn Spaanse lerares was erg geduldig en begripvol. Alle lessen waren in het Spaans, wat goed was, want dat verplicht je om alleen maar Spaans te spreken. Leticia is een prachtige stad in het hart van de Amazone. Het is rustig en klein; voor mij was het een perfecte start van mijn reis door Colombia!”


Go to page :
1 2 3 4 5
Copyright © 2003 - 2019 dosmanosnederland.com. All rights reserved.

Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
Follow us on: