Follow us on Facebook

REISVERSLAGEN


Add your testimonial here


Page 2: 11 to 20 in a total of 45

1.- VIRGIL SMITS
Nationality.- the Netherlands
Program.- Volunteer Project PC-SE79, Peru
photo“Ik heb een geweldige tijd gehad in Cusco. De accommodatie was precies wat ik wilde: midden in het centrum van Cusco. Ik verbleef in een familie hostel met twee andere vrijwilligers. Het was zeer goed georganiseerd, schoon, vriendelijk, met warme douches en lekkere maaltijden! Tijdens het vrijwilligersproject, hielp ik de gymleraren met hun lessen. Dat vonden de kinderen geweldig! Dankzij mijn privélessen Spaans die ik heb gehad bij de partnerschool in Cusco, heb ik mijn communicatieve vaardigheden in het Spaans verbeterd en daarom heb ik de ervaring nog intensiever en leuker ervaren! Vooral dankzij de kinderen waar ik mee werkte, was mijn vrijwilligerswerk in Peru een onvergetelijke ervaring! De kinderen in Cusco zijn zeer open, nieuwsgierig en leergierig, ik vind ze fantastisch!”


2.- SHAUNA DILLON
Nationality.- USA
Program.- Volunteer Project PC-SE1, Peru
photo“Ik vond het fantastisch om in dit vrijwilligersproject in Peru te werken! Elke week verbeterde ik mijn relatie met de studenten en docenten. Het was fijn dat ik mijn eigen klaslokaal kon uitkiezen. Ik heb 6 weken lang aan dezelfde klas les gegeven zodat ik echt een band kon opbouwen met de kinderen. Ik vond het vooral leuk hoe goed het vrijwilligerswerk paste bij mijn toekomstige baan en mijn passie voor lesgeven.”


3.- HANNA ASMUSSON
Nationality.- Germany
Program.- Spanish course Santo Domingo, Dominican Republic
photo“De service van Dos Manos voor aanvang van mijn Spaanse programma was geweldig; nuttige en juiste hulp en bovenal erg vriendelijk.”


4.- ANONYMOUS
Nationality.- the Netherlands
Program.- Spaanse Talencursus Cartagena, Colombia
photoTijdens mijn eerste weekend in Cartagena werd ik door mijn host family meegenomen op bezoek aan een groep vrienden op een hacienda buiten de stad. Hoewel ik nog geen woord Spaans sprak, was de ontvangst heel hartelijk en werd ik gelijk ondergedompeld in het Colombiaanse leven. De Spaanse lessen vonden plaats in een oud pand in het centrum van Cartagena van 8 uur ’s ochtends tot 12 uur ’s middags. Ik had het geluk in een klein groepje te zitten. Het onderwijs was leuk en vooral gericht op vocabulaire en grammatica. In de middag had ik kite-surf les. Cartagena heeft een ideale kust om dat te doen, veel wind en weinig golfslag. Het was geweldig! In hetzelfde barrio (wijk) als de talenschool zijn een hoop uitgaansmogelijkheden gevestigd. Dat heb ik geweten! De Colombianen houden wel van een feestje. Mijn tijd in Cartagena heeft me een goede basis gegeven om me in het Spaans te redden. In de twee weken reizen door Colombia die ik daarna heb gedaan is het erg handig geweest, want Engels wordt niet overal gesproken.


5.- LAUREN PERMENTER
Nationality.- USA
Program.- Nazca Lines,
photoIk heb al aardig wat Spaanse klassen gevolgd, maar ik kan met alle eerlijkheid zeggen dat de leraren hier in staat zijn om dingen duidelijk uit te leggen en op een hulpvolle manier. Iedereen had veel energie en zelfs op mijn slechtste dagen (ik ben absoluut geen ochtendmens), wisten ze mijn aandacht vast te houden. De klassen worden gegeven in een geweldig gebouw, eentje met karakter en natuurlijk licht, wat helpt om de tijd die je doorbrengt in de klas leuker te maken. Maar ik kwam uiteraard niet alleen voor de lessen, maar ook voor de stad Buenos Aires zelf (en misschien ook een beetje voor de wijn) en de locatie van de school maakt het verkennen van de stad makkelijk. Ik had gekozen voor een gastgezin en daar ben ik achteraf blij om. Mijn familie was erg verwelkomend en onze dinner ’s avonds was een goede mogelijkheid om te oefenen wat ik geleerd had in de les die dag. Helaas gingen mijn 4 weken ontzettend snel voorbij en als het mogelijk was, zou ik het zo allemaal opnieuw doen!


6.- KIPP MATALUCCI
Nationality.-
Program.- Inca Trail, Nazca Lines, other tours in Peru
photoLang voordat ik aankwam in Cusco, kwam ik in contact met Dos Manos door een vriendelijke e-mail correspondentie met Ana. Ana was professioneel, maar ook aangenaam. Ze beantwoordde al mijn vragen grondig en snel. Het was Ana die mij aanraadde om de Inca Trail en een tour naar de Nazca Lines te maken. Mijn ervaring met Ana was zo positief, dat ik hoge verwachtingen had van het hele personeel toen ik aankwam in Cusco en ik werd niet teleurgesteld. Ik ben 2 maanden in Cusco geweest. Eigenlijk elk weekend deed ik een excursie en ik heb ze allemaal bij Dos Manos geboekt. Ik had het meeste te maken met Joseph. Joseph maakte meteen een positieve indruk op mij. Hij is erg professioneel, heeft veel kennis en tegelijkertijd vriendelijk en oprecht. Hij leek oprecht geinteresseerd in mijn ervaringen als ik in Cusco was en ik heb ontzettend genoten van onze gesprekken. Ik ben nooit teleurgesteld door Dos Manos. Alles wat werd beloofd bij de 7 tours die ik heb gemaakt, gebeurde daadwerkelijk ook. Soms arriveerde ik laat in nacht of vroeg in de ochtend in de dorpen. Er werd mij verteld dat er iemand mij zou opwachten om me naar het hotel te brengen of een andere bestemming. Ik was nerveus, maar dat had ik niet hoeven zijn. Het maakte niet uit welk deel van de dag ik arriveerde, er was altijd iemand die me opwachtte, zoals ze hadden beloofd. Er waren nooit verrassingen. Elke accommodatie, elke maaltijd, elke gids en elke tour, voldeed niet alleen aan mijn verwachtingen, maar overtrof deze ook. Gebaseerd op mijn ervaring, beveel ik Dos Manos aan zonder enig voorbehoud. Het was mij een genoegen om het personeel te leren kennen en als ik ooit weer naar Cusco ga, is er geen twijfel over mogelijk dat ik nieuwe tours bij dit bedrijf zal boeken. Er is een hoop te zien in het zeer diverse land dat Peru is.


7.- MICHAEL JOHNSON
Nationality.- Australisch
Program.- Volunteer Project Medellin, Colombia
photoIk heb 5 weken gewerkt als voetbalcoach nadat ik mij had ingeschreven via Volunteer Work Latin America/Dos Manos Nederland. Ik sprak maar een beetje Spaans, maar met hulp van het locale team was ik toch in staat om een verschil te maken bij sommige fantastische kinderen en later om een goed gesprek te voeren. De reisorganisatie Dos Manos had een accommodatie voor mij gevonden in het centrum van Medellin, met 3 maaltijden per dag inbegrepen! Zij kunnen je ook helpen met het regelen van Spaanse lessen, iets wat ik zeer aanbeveel als je alleen basis Spaans beheerst. Dit vrijwilligersprogramma werkt samen met andere organisaties, om kinderen een meer gestructureerd, gezond en gelukkiger leven te geven, die zich focust rondom school en leren. Het is moeilijk om niet gehecht te raken aan deze fantastische, glimlachende kinderen, die allemaal vreselijke dingen hebben meegemaakt maar veel liefde en energie hebben te geven.
michael.p.johnson@ cantab.net


8.- DIETMAR HAENCHEN
Nationality.-
Program.- Spanish Course Lima, Peru
photoAllereerst wil ik graag iedereen bedanken voor de steun en hulp in het voorbereiden van mijn verblijf in Peru. Ik wil graag mijn ervaring delen die ik heb opgedaan in Lima. Ik vond de school leuk, de leraren zijn goed en bekwaam. Ik woonde bij een familie in Surco. Ik heb me hier erg goed vermaakt met hen. Ze waren allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Ik was uitgenodigd bij de activiteiten in het weekend en werd geďntroduceerd aan hun vrienden. Het was een goede manier om het Peruaanse leven te ervaren, iets wat ik erg waardeer. Ik ben hen erg dankbaar en beveel hen aan bij andere studenten.


9.- KRISTEL BALOU ESTEVEZ
Nationality.- Spaans
Program.- Volunteer Project CRH-SE2, Costa Rica
photoDe ophaalservice van het vliegveld was perfect. Mijn gastgezin is erg leuk. Ik deel het huis met andere vrijwilligers en konden het goed met elkaar vinden, we regelden alles les en hadden niks te klagen. En het project: Ik vind het fantastisch! Ik werk in een verzorgingstehuis en zij hebben veel hulp nodig. Ik doe erg mijn best om de Europese standaarden hier ook te handhaven en ik deel al mijn kennis en ervaring met hen. Daarnaast komen al mijn huisgenoten uit Duitsland en ben ik mijn Engels aan het verbeteren, dit maakt me erg blij. Ik denk dat ik een erg goede ervaring zal hebben hier.


10.- CAROLINA ALLEGRA WAGNER
Nationality.- Zwitserse
Program.- Volunteer Project ABA-SE4, Argentina
photoHet programma is fantastisch en ik vermaak me hier heel goed. De dag van aankomst was goed geregeld en er waren geen problemen. Vandaag heb ik Marianne ontmoet, mijn vrijwilligerswerkcoordinator, waarmee ik naar het project ben gegaan. We hadden een geweldige tijd, ze legde mij alles uit wat ik moest weten. Deze week heb ik veel vrije tijd voor mijn project begint en volgende week begin ik elke dag om 10 uur. De mensen lijken me erg aardig en Marianne heeft me goed geholpen. Ik vind het verblijf in de school erg goed, de kamers zijn leuk, alles is altijd schoon en de grote keuken is fantastisch!


Go to page :
1 2 3 4 5
Copyright © 2003 - 2019 dosmanosnederland.com. All rights reserved.

Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
Follow us on: