Follow us on Facebook

REISVERSLAGEN


Add your testimonial here


Page 3: 21 to 30 in a total of 45

1.- STEFAN KOZLOWSKY
Nationality.- Pools
Program.- Spanish Course Buenos Aires, Argentina
photoNa 7 weken lessen kon ik op 4 verschillende manier Spaans praten: in de tegenwoordige tijd, de verleden tijd, de toekomst en de huidige tegenwoordige tijd. Nu zijn we bezig met een andere vorm van de verleden tijd. Er zijn hier geen saaie klassen, alles is interessant. We spelen veel spelletjes met de leraren, zoals wie ben ik, ganzenbord met werkwoorden, maak een zo lang mogelijke zin zonder fouten, beschrijven hoe je denkt over een persoon enz. De school is erg sociaal en is een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. We hebben picknicks, verjaardagsfeestjes, uitstapjes naar Buenos Aires, kook- en tangolessen gehad. De leraren spreken alleen Spaans en dat is een goede manier om het te leren.


2.- ANU SCHRESTHA
Nationality.- Nieuw Zeeland
Program.- Spanish Course Volunteer Project Cusco, Peru
photoCusco is een fantastische plek om reizigers met dezelfde ideeŽn te vinden die ook Spaans willen leren en vrijwilligerswerk willen doen. De school maakt het makkelijk om te worden opgenomen in het Peruaanse leven, door de verschillende activiteiten zoals salsa, kooklessen en meer. Het personeel is heel vriendelijk en het eten is heerlijk. De introductie bij het vrijwilligerswerk was ook erg warm en vriendelijk. De vrijwilligerswerkcoordinator, Martina, had het eerste bezoek georganiseerd, liet me zien hoe ik er kon komen en heeft me geÔntroduceerd aan de andere vrijwilligers en collegaís. Dit heeft me erg geholpen. De locatie van de school heeft een mooi uitzicht op de bergen rondom Cusco en het is een centrale locatie, maar ťťn straat verwijderd van Plaza de Armas.


3.- ANONIEM
Nationality.- Oostenrijks
Program.- Vrijwilligerswerkproject Florianopolis, BraziliŽ
photoIk heb 4 weken vrijwilligerswerk in Florianopolis gedaan. Ik woonde bij een gastgezin en dit was erg leuk om zo het Braziliaanse leven te leren kennen. Florianopolis is een kleine, prachtige stad in het zuiden van BraziliŽ met veel stranden. Mijn werk was om de kinderen uit arme wijken te helpen met hun huiswerk, samen voetballen, het theater bezoeken enz. De kinderen en de werknemers van de organisatie waren erg aardig. Ik vond het leuk om met de kinderen te werken en dat ik ook zelf dingen mocht organiseren en regelen. Ik ga de kinderen ontzettend veel missen.


4.- ARTHUR DERKSEN
Nationality.- Holland
Program.- Spanish Course Cartagena, Colombia
photoIk heb 3 weken lessen gevolgd bij een Spaanse school in Cartagena. De school is dichtbij het oude centrum van de stad en er zijn veel restaurantjes in de buurt van de school. Er zijn studenten van alle leeftijden, dus het is makkelijk om contact te maken met andere mensen. Ik raad het aan om te verblijven in een gastgezin, omdat het een goede manier is om deel uit te maken van het Colombiaanse leven en om je Spaans te oefenen. Mijn gastgezin was heel aardig en behulpzaan. Cartagena is prachtig en er is altijd zonnig weer. Er is ook een goed nachtleven te vinden. De Colombiaanse bevolking is erg vriendelijk en spontaan. Ik heb een fantastische tijd gehad!


5.- IMMA MACAULAY
Nationality.-
Program.- Various excursions accommodation in and round Cusco, Peru
photoHoi!
Ik wil je bedanken voor alles wat geregeld is voor ons. Je hebt geweldig werk gedaan! Mijn man en ik hebben van jullie tours genoten. We zullen jullie reisbureau zeker bij anderen aanraden.
Ga door met het goede werk!
emacaulay@ shaw.ca


6.- DORAN OIRBONS
Nationality.- Holland
Program.- Spanish Course Buenos Aires, Argentina
photoMijn aankomst in Buenos Aires bij Amauta kon je vergelijken met het nemen van een warm bad. Vriendelijk personeel, goede faciliteiten, interactief lesgeven; ze hebben alles goed voor elkaar. Ik ben begonnen in de intermediate class doordat ik thuis ook lessen had genomen. De lessen zorgden ervoor dat ik elke dag vooruit ging en ik denk dat dat vooral kwam door de verschillende manieren van lesgeven. De ene dag neemt de leraar je mee naar het park, de andere dag lees en zing je Argentijnse liedjes. Ik heb niet alleen Spaans geleerd, ik leerde ook over de Argentijnse cultuur! Buenos Aires is een geweldige plek om Spaans te leren. Amauta bevind zich in een schattige rustige buurt van Belgrano, dichtbij het drukke en meeslepende Palermo. De gastgezinnen en hostels die door Amauta worden geregeld zijn dichtbij de school. Vanaf de school is het maar een klein stukje naar de omgeving van Recoleta en San Telmo. Buenos Aires rocks! Amauta is een van mijn beste herinneringen uit Zuid Amerika. Ik kan iedereen die Spaans wil leren deze school aanraden!
doranoirbons@ hotmail.com


7.- DAVID DIONNE
Nationality.-
Program.- Machu picchu, Cusco
photoWij zijn net teruggekomen van Machu Picchu en wachten op onze trein om terug te gaan naar Cusco. We hadden een prachtige blauwe lucht en onze gids was geweldig! De hele tour was uitzonderlijk en ik wil jullie daarom ook bedanken voor alle moeite die jullie hebben gedaan. Ik zal al mijn vrienden die van plan zijn naar dit prachtige land te komen over jullie vertellen!


8.- ALEX PHILIPS
Nationality.- Verenigd Koninkrijk
Program.- Lares Trek, Peru
photoIk wil jullie en speciaal Joseph van Dos Manos bedanken voor het helpen en het regelen van onze Lares Trek. Daarnaast wil ik ook Simon, onze trek gids, in het zonnetje zetten. Hij was geweldig. Zijn Engels was wonderbaarlijk goed en hij had veel kennis over de Inca geschiedenis en Machu Picchu. Al zijn persoonlijkheid en energie zat in de tour wat ons op de been hield. Ik wil hem aanraden aan iedereen die opzoek is naar een persoonlijk vleugje in de tours van Peru. Nogmaals hartstikke bedankt en ik kijk er naar uit om mijn volgende reis samen met jou te boeken wanneer ik terug kom in Peru.


9.- GEORGI HRISTOV
Nationality.-
Program.- Tour Peru en Bolivia
photoHartelijk bedankt voor jullie professionaliteit tijdens mijn tour door Bolivia en Peru! Het was de beste reis in mijn hele leven! Ik ben verliefd geworden op Peru en ik ben van plan om verslag te doen op een website om jullie prachtige land te promoten. Ik ben heel erg blij dat ik al vrienden zoals jullie heb gemaakt in peru.


10.- PHIL AND DENISE
Nationality.-
Program.- Tour Peru en Buenos Aires, Argentina
photoUitstekend, echt een wonderbaarlijke reis door Peru! We zijn weer thuis aangekomen en we wilde de organisatie van de tour bedanken. Alle delen van de tour waren geweldig en alle details waren perfect uitgewerkt, wat zorgde voor een onvergetelijk verblijf in Peru. We hopen ooit nog een keer naar Machu Picchu te gaan, waar we niet aan toegekomen waren. We zullen dus zeker deze tour operator onthouden! Daarnaast hebben we ook zeker weten genoten in Buenos Aires. Hierbij nogmaals bedankt en wij wensen jullie het aller beste in de toekomst.
phil.shelton50@ yahoo.com


Go to page :
1 2 3 4 5
Copyright © 2003 - 2019 dosmanosnederland.com. All rights reserved.

Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
Follow us on: