Follow us on Facebook

REISVERSLAGEN


Add your testimonial here


Page 4: 31 to 40 in a total of 45

1.- KATIE WEATHERUP
Nationality.-
Program.- Tour Peru
photoDe tours waren geweldig! De gidsen hebben heel goed voor ons gezorgd en de groep was dol op ze. We hadden het gevoel in goede handen te zijn. Ze hadden een goed gevoel van hoe de groep in elkaar zat qua interesses en wisten precies waar ze ons heen moesten brengen. Ik was ook onder de indruk van de bestuurder. Hij zorgde voor een soepele rit en deed het fantastisch. Ik stelde het erg op prijs dat hij zo voorzichtig was in tegenstelling tot enkele taxiritten die we hebben gehad. Toen het begon te regenen bedekte hij zelfs onze baggage op het dak met plastiek. Wij allemaal stelden het erg op prijs hoe ze ons met van alles hielpen zoals het bestellen van eten en het dragen van onze aankopen. De communicate bij Dos Manos was ook geweldig. Wij waardeerden hoe duidelijk, makkelijk en betrouwbaar het was om met jullie samen te werken. Al met al ben ik diep onder de indruk van Dos manos en ik kijk er naar uit om weer met jullie samen te werken in toekomstige excursies.
katie@ handsoverheart.com


2.- JENKO MATEJA
Nationality.- Slovenie
Program.- Arequipa, Peru
photoIk heb het heel erg naar mijn zin hier in Arequipa (Peru) en ben dol op de kinderen van het project waar ik werk. Iedereen is vriendelijk en het weer is heerlijk hier, altijd zon. Ik het echt vriendschap gesloten met een groot aantal kinderen en het afscheid zal verdrietig worden. Ik blijf nog een week werken en daarna ga ik door Peru reizen. Als ik terug ben in Slovenie schrijf ik graag wat meer over mijn ervaringen hier in Arequipa. Heel erg bedankt voor het organiseren van dit vrijwilligerswerk
jenko.mateja@ gmail.com


3.- JOCELYN BALDOR
Nationality.- Verenigde Staten
Program.- Cursus Spaans en Vrijwilligerswerk Project Cusco, Peru
photoIk had een fantastische ervaring als vrijwilliger bij de kliniek voor psychologische hulp in Ecuador. Ik had veel vrijheid in mijn werk. Ik begon, met mijn beginners Spaans, met het maken van tekeningetjes met de patientjes die niet veel konden. Naarmate mijn Spaans vorderde, veranderde ik mijn schema om psychologische workshops te doen met de patienten die wat meer konden. Ik observeerde de workshops aanvankelijk om de opbouw te leren kennen en voor ik het wist leidde ik de groep als de verpleegster niet kon. Met de toegenomen verantwoordelijkheid nam ook mijn vocabulair toe en daarmee verbeterde mijn relatie met de patiënten. Gedurende een periode van twee maanden had ik een periode achter de rug met goede en slechte dagen en had ik fantastische vrienden gemaakt ( Ik ben zelfs naar een grupo 5 concert geweest met mijn collega’s) Verder heb ik veel inzicht gekregen over het gezondheidssysteem en heb ik mijn Spaans mogen gebruiken in een dienstverlenende setting.

Ik zal met genoegen terugkijken op de sterke band die ik heb opgebouwd met de patienten en de vele vrienden die ik heb gemaakt op het project. Zowel de patienten als de verpleegsters waren fijne mensen om mee samen te werken.


4.- TONYA PEPPER
Nationality.- Verenigde Staten
photoDit is een fantastisch project voor iedereen, zelfs als je mar één dag vrijwilligerswerk doet. Het project is vrij gestructureerd is wat betreft de activiteiten die je er kunt doen. Als je in de ochtend werkt wordt er in het algemeen van je verwacht dat je helpt met het aankleden van de kinderen, met ze speelt, ze te eten geeft tijdens de lunch, ze verschoont en ze helpt met het naar bed gaan. De kliniek heeft heel erg de hulp nodig van vrijwillgers tijdens de weekeinden, vooral ‘s avonds, wanneer er minder verpleegsters aanwezig beschikbaar zijn en er weinig tot geen vrijwilligers zijn. De kinderen zitten dan maar te zitten en worden ze weinig gestimuleerd en dat hebben ze juist zo nodig. Ik heb genoten van dit project. De kinderen zijn vrolijk, spontaan en altijd blij je te zien. Het werkschema is redelijk heel flexibel. Als ik gedurende de week niet kon werken maakte ik dat goed door in het weeknd door te werken. De kinderen vinden het fijn om in hun grote speeltuin te spleen, of in hun kamer met hun speelgoed. Ook vinden ze het geweldig om te gaan wandelen en ze genieten vooral als de vrijwillgers balonnen en ballen meenemen. De meeste kinderen hebben gezondheidsproblemen. Ongeveer 25% van de kinderen kan communiceren, lopen of naar school en de rest heeft verder hele hoge behoeften. Je hebt niet echt een hoog niveau van het Spaans nodig voor dit project aangezien veel van de kinderen niet kunnen praten of alleen maar Quechua vertaan. De verpleegsters gaan verder grotendeels met elkaar om en jij moet zelf contact met hen opzoeken mocht je dat willen. Het is duidelijk wat er gebeuren moet in dit project en het is een geweldige plek om als vrijwilliger te werken.


5.- ADRIAN DUFFY
Nationality.- Ireland
Program.- Vrijwilliger Project Cusco, Peru
photoIk heb zojuist ruim 4 weken vrijwilligerswerk gedaan in een naschoolse opvang in Cusco. Ik heb altijd al willen werken als vrijwilliger en ik heb er geen moment spijt van gehad dat ik naar Peru ben gekomen. Aangezien ik een gehaast profesioneel en sociaal leven heb, was Peru een welkome afwisseling.

De eerste dag toen ik aankwam op het project werd ik hartelijk ontvangen door de ruim 40 kinderen die stuk voor stuk graag aandacht wilden. Aangezien ik een grote voetbalfan ben, speelde ik elke dag twee uur voetbal met ze. Dit was perfect voor de teambuilding, om ze fit te houden en, het allerbelangrijkste, om plezier te hebben. Al met al waren het fantastische kinderen. Om eerlijk te zijn liet mijn Spaans veel te wensen over, maar het was toch mogelijk de kinderen te helpen en met ze te communiceren. Het was leuk de kleintjes te helpen met puzzelen en de oudere kinderen te helpen met hun huiswerk. Maar aangezien ik uitblink in plezier en sport, stonden volleyball, voetbal of een of andere verzonnen spelletje altijd op het menu. Om eerlijk te zijn was het mijn eerste baantje waarnaar ik graag uitkeek en waarbij ik het gevoel had iets te hebben betekend. Ik had zo een leuke tijd dat ik besloot nog drie maanden langer te blijven in Cusco.


6.- SOHINI KAR-PURKAYASTHA
Nationality.- Verenigd koninkrijk
Program.- Cursus Spaans in Cusco, Peru
photoCusco is een vibrerende stad, niet te groot en niet te klein. De school bevindt zich op een perfecte locatie en als je niet de hele tijd op school wil blijven, is het makkelijk om je lessen te combineren met het bezoeken van de bezienswaardigheden in de stad. Vele mensen nemen een lang weekend om de beroemde Machu Picchu en de heilige vallei te bezoeken. De docenten zijn heel profesioneel en je kunt ervan op aan dat je je Spaans zal verbeteren op deze school. Je kan altijd aangeven als je sneller of langzamer wil gaan wat je lessen betreft. Een andere hoogtepunt is het personeel die voor je zorgt wanneer je op school woont. Zowel het keukenpersoneel als de nachtwacht zijn altijd aardig, vriendelijk en behulpzaam. Er is verder genoeg te doen gedurende de week, zoals de leuke salsa- en kooklessen. Ook is er een gemeenschappelijke woonkamer waar je naar de Peruaanse tv kunt kijken of DVD’s kunt afspelen.


7.- KIRSTEN VAN DER ZEE
Nationality.- Holland
photoIk heb een geweldige tijd gehad op de Spaanse school, die heel veel verschillende opties bidet. Ze kunnen je prima helpen de juiste cursus te vinden aangezien ze veel mogelijkheden en niveaus hebben. Je kan je talencursus combineren met vrijwilligerswerk hetgeen je een goede kans geeft het echte Peruaanse leven te lerén kennen. Via het reisbureau heb ik aan verschillende excursies deelgenomen. Je kun took een week in de heilige vallei Spaans studeren, of in de jungle. Er zijn ook activiteiten zoals muziek-en kooklessen. De docent spreekt duidelijk zodat je het goed kunt verstaan. En Cusco is geweldige plek een tijdje te vertoeven.


8.- JUNE NORRIS
Nationality.- Verenigde staten
Program.- Spaans Studeren en Reizen
photoDe docenten op de Spaanse school maakten de lessen best pittig maar ook heel leuk! Ik heb enorm genoten van de sfeer op school en ik vond het heel fijn de andere studenten te ontmoeten. De school biedt vele mogelijkheden buiten de klaslokalen om, de locale cultuur te leren kennen. Ik had een geweldige ervaring in Guatemala!


9.- JESSICA HAMMON
Nationality.- Verenigde Staten
Program.- Spaans Studeren en Reizen
photoDe school waarop ik via DOS MANOS terecht kwam is een geweldige plek om in contact te komen met mensen afkomstig uit de hele wereld en om Spaans te leren in een leuke omgeving. Het personeel nam zijn tijd om zeker van te zijn dat ik in de juiste klas werd geplaatst, op het juiste niveau. De leraren maakten de lessen gevarieerd door discussies te houden, spelletjes te doen en schrijfopdrachten te geven.
jesshammon@ gmail.com


10.- MELANIE CHAMBERLIN
Nationality.- Verenigde Staten
photoVanaf het moment dat ik de deur binnenliep voelde het goed. Het personeel was er meteen om mij te helpen en ik voelde me meteen thuis en op mijn gemak. Op de eerste dag van aankomst is alles georganiseerd zodat je alvast kunt wennen aan de omgeving. Ze geven je volop informatie over de mogelijke activiteiten, de plekjes om te eten en interessante bezienswaardigheden. Het personeel is supervriendelijk en het was een prachtige plek om mensen van over de hele wereld te leren kennen.

Deze agentschap is bij verre de beste. Ondanks dat ik nu verder ga met reizen zou ik heel graag nog een keer terugkomen waar mogelijk. Je wilt het niet missen om hier te zijn. Een grote dank aan het personeel voor een fantastische ervaring.


Go to page :
1 2 3 4 5
Copyright © 2003 - 2019 dosmanosnederland.com. All rights reserved.

Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
Follow us on: