Follow us on Facebook

REISVERSLAGEN


Add your testimonial here


Page 5: 41 to 50 in a total of 45

1.- LARS GOMARD
Nationality.- DENEMARKEN
Program.- Ticitaca Lake, Peru
photoHet Titicacameer. Een speciale en unieke plek in de wereld door zowel de natuur en de ligging als door de volkeren die de drijvende eilanden en andere eilanden bewonen. De excursie erheen met Dos Manos was zeer interessant en spannend. Het verblijf bij een van de lokale families, bij wie we een nacht hebben doorgebracht en met wie we drie maaltijden gegeten hebben, was een emotionele en ontroerende ontmoeting. Het toppunt voor mij was de ervaring temidden van hun te zijn en te zien hoe ze hun leven leiden.


2.- RAPHAEL ET MURIELLE
Nationality.- FRANKRIJK
Program.- Choquequirao Trek, Cusco, Peru
photoHoi, we zijn net terug in Frankrijk! Woorden komen ons te kort om het plezier van de trek te beschrijven. TEN EERSTE was het team heel goed: profesioneel, aardig, discreet, energiek, gewoonweg briljant. Wat de kok betreft kunnen we alleen zeggen dat hij een nieuwe baan als kok in Parijs kan vinden! Grapje! Onze enige spijt is dat we geen foto’s hebben genomen van de geweldige gerechten. Hij is echt een genie! De mensen die ons geholpen hebben met het dragen waren heel aardig en ongelofelijk behulpzaam. En last but not least, de GIDS. Een bodemloze put vol kennis en aardigheid!

Wat de trek betreft moet we toegeven dat Chokequiraw een hele mooie plek is sinds ik het nu kan vergelijken met Machu Picchu. De rust en de lange weg ernaartoe maken de plek fascinerend.

Nogmaals bedankt Dos Manos en ik zal jullie zeker aanraden (zoals we al gedaan hebben in Cusco!)


3.- ANDRA AND GIEDRIS KLIVECKA
Nationality.-
Program.- Cusco en de Heilige Vallei
photoDos Manos, allemaal hartelijk bedankt! Jullie hebben echt jullie best gedaan in het organiseren van onze aangepaste reis in Cusco en de heilige vallei. Onze gids, Percy, was goed gezelschap en was zeer intelligent. Alles was van goede kwaliteit en betrouwbaar. Bedankt voor alle tijd en persoonlijke aandacht en voor de voetbalkaartjes! Hopelijk ontmoeten we elkaar weer snel!


4.- FABIENNE POILANE
Nationality.- FRANKRIJK
photoIk heb een dagtour geboekt met Dos Manos. Ik heb in Peru de Q’ eswachaka brug bezicht en heb erg genoten van deze dag. Het was een fijne ervaring om vanuit Cusco te reizen en de brug gemaakt van een special sort gras, te bewonderen. En ik heb hem overgestoken. Het was een fijne tijd. Alles was goed georganiseerd en het personeel van Dos Manos was erg vriendelijk.
fabypoilane@ neuf.fr


5.- DAVID MOROTTE
Nationality.- CANADA
Program.- Inca Trail, Peru
photoDeze tour was simpelweg perfect! Onze gids Manuel was geweldig en had veel kennis over de Inca-cultuur, de natuur, de wildernis en de zogenaamde botamicals. Hij was heel scherp, altijd op tijd en erg behulpzaam als iemand hulp nodig had met zijn uitrusting. Hij zorgde heel goed voor de hele groep die bestond uit 4 Canadezen, de Nederlandse “ prinses “ en de 2 Amerikanen ( een groep van 7). Manuel was de leider en een prettig gezelschap op de Inkatrail. Graag ook een goed woordje over de kok. We hebben gedurende de vier dagen zo lekker gegeten en dachten dat het niet mogelijk was op een dergelijke tour. Het eten was ongelooflijk, beter dan in de beste restaurants van Cusco! We zullen Dos Manos aan al onze vrienden in Canada aanraden.


Go to page :
1 2 3 4 5
Copyright © 2003 - 2019 dosmanosnederland.com. All rights reserved.

Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
Follow us on: