Follow us on Facebook

ONS AANBOD

Taalscholen Spaans SPAANS STUDEREN

Spaans Studeren

Leer Spaans op het fantastische continent Zuid Amerika. Elk Latijns-Amerikaans land staat bekend om zijn unieke cultuur en gevarieerde bezienswaardigheden. Onze Spaanse talenscholen in Zuid-Amerika bevinden zich allemaal op geweldige locaties en zijn zorgvuldig gekozen om je de mooie Spaanse taal te leren en je een onvergetelijke culturele ervaring te bezorgen. Of je nu voor een Spaans programma kiest in een moderne, kosmopolitische stad, zoals Buenos Aires (Argentinie), Lima (Peru) of Medellin (Colombia); een stad met een koloniale sfeer, historische achtergronden en sterke locale tradities zoals Cusco (Peru), Cartagena (Colombia) of Bariloche (Argentinie); of een rustige locatie waar je je helemaal kunt onderdompelen in de lokale, traditionele gemeenschap of de natuur, zoals de Sacred Valley in de Incas (Peru) of Playa del Carmen (Mexico) - Dos Manos biedt je een geweldige ‘once-in-a-lifetime’ ervaring.

Volunteer Work VRIJWILLIGERSWERK

Vrijwilligerswerk

Onze vrijwilligersprojecten in Zuid-Amerika zijn gericht op het bouwen van vertrouwen en hulp in de lokale gemeenschappen. Het doen van vrijwilligerswerk in Zuid-Amerika is een geweldige ervaring, waarbij je daadwerkelijk je steentje bijdraagt aan de gemeenschap, terwijl je Spaans leert, de lokale bevolking leert kennen en de rijke Zuid-Amerikaanse cultuur van binnenuit ervaart. Dos Manos biedt ecologische vrijwilligersprojecten en sociaal vrijwilligerswerk aan, maar ook stages, medisch vrijwilligerswerk en onderwijsprojecten. Onze programma’s worden in verschillende landen en regio’s aangeboden, elk met zijn eigen unieke culturele, etnische en geografische kenmerken. Kom naar Peru, waar veel sociale en educatieve projecten te vinden zijn; kies voor een cultureel vrijwilligersproject in Argentinie; of ontdek de natuurlijke schoonheid van landen zoals Costa Rica en Mexico, waar je kunt werken in een ecologisch project. Werken als vrijwilliger in Zuid-Amerika is een educatieve, inspirerende en waardevolle ervaring, die je leven voor altijd zal veranderen. Waar wacht je nog op?

Packages TOURS EN PAKKETEN

Tours en Pakketen

Zuid-Amerika is een prachtig continent die iedere dag ontdekkingsreizigers weet te betoveren. Het deskundige personeel bij onze reisorganisatie heeft de kennis en ervaring om te zorgen dat je een fantastische en onvergetelijke reis in Zuid-Amerika zult hebben. We zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte routes door Zuid-Amerika. Natuurlijke wonderen zoals de Iguazu watervallen, Patagonie of de Galapagos eilanden; prachtige steden vol geschiedenis en cultuur, zoals La Paz en Cusco; of avontuurlijke programma’s zoals de Inca Trail naar Machu Picchu of een adembenemende mountainbike-tocht op de wereldberoemde ‘Death Road’ in Bolivia: laat “Dos Manos” je rondleiden in dit inspirerende continent.

Lodging HOSTALS & HOTELS

Hostals & Hotels

Het is niet alleen de reisbestemming in Zuid-Amerika , de vriendelijke lokale bevolking of de rijke cultuur die je reis speciaal maken, het is het hele pakket. Als je een pension, B&B of hotel in Zuid-Amerika bij ons wilt boeken, zullen wij belangrijke informatie verschaffen wat betreft de verschillende keuzes in accommodatie en garanderen wij een scherpe prijs, afgestemd op de locatie en de service die er geboden worden. Van een trendy hotel in Buenos Aires, tot een charmant pension in een pittoresk dorpje in Sacred Valley, tot een luxe resort in Brazilia dichtbij de Iguazu watervallen; onze reisorganisatie zal je helpen accommodatie te vinden die past bij jouw wensen en behoeften in landen zoals Peru, Argentina, Chili, Uruguay en Brazilia.
Copyright 2003 - 2019 dosmanosnederland.com. All rights reserved.

Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
Follow us on: