Follow us on Facebook

Spaanse Talenscholen in Latijns Amerika

Het Spaans wordt wereldwijd door 350 miljoen mensen gesproken in 20 verschillende landen. Spaans is de tweede taal in de zakenwereld en wordt in alle landen (behalve in Brazilië) in Latijns Amerika gesproken. Spaans kunnen spreken is de sleutel naar succes. Niet alleen voor een reis naar Spanje of Latijns Amerika maar ook voor een internationale carrière. In vergelijking met 10 jaar terug studeren nu twee keer zoveel mensen Spaans. Vaak wordt dit gedaan in Spanje of Latijns Amerika.


Een cursus Spaans volgen bij één van onze partnerscholen in Latijns Amerika is een goede keus en een uitstekende investering. Door in een Spaanssprekend land te wonen, zul je niet snel afgeleid worden door de dagelijkse dingen van thuis. In plaats daarvan zul je je 100% kunnen concentreren op het leren van de Spaanse taal. Alles om je heen zal bijdragen aan het leerproces. De bus nemen, het bestellen van een maaltijd...je neemt deel aan elk aspect van het dagelijkse leven…en dat allemaal in het Spaans!! 


Natuurlijk zal je ook een te gekke tijd hebben tijdens je studie Spaans. We hebben de beste Spaanse scholen in Latijns Amerika voor je geselecteerd en we hebben veel tevreden studenten gehad die onze cursussen Spaans in Latijns Amerika hebben gevolgd. We bieden een totale “Spanish Immersion” aan voor een aantal weken of zelfs maanden, maar ook korte cursussen gericht op Survival Spaans, wat je het basis Spaans geeft dat je nodig hebt tijdens het reizen. Peru, Argentinië, Colombia, Ecuador, Costa Rica..… allemaal perfecte bestemmingen voor een Spaanse cursus in het buitenland.


Je zal niet teleurgesteld zijn als je een Spaanse cursus boekt in Latijns Amerika. Jezelf openstellen voor het Spaans en het uiteindelijk kunnen spreken is een fantastische levenservaring!

Lees meer...
De informatie die we hebben over elk land is te verkrijgen in de engelse versie

Spaanse Talenscholen per Land

Copyright © 2003 - 2019 dosmanosnederland.com. All rights reserved.

Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
Follow us on: