Follow us on Facebook

Tours & Pakketen in Latijns Amerika

In dit gedeelte vind je een overzicht van alle tours en pakketen in Latijns Amerika die we aanbieden. Dos Manos kan een complete reisplanning van je reis door Zuid- en Midden Amerika maken, maar als je meer vrijheid wilt, dan geef je er wellicht de voorkeur aan de verschillende aspecten van je reis zelf te regelen.

Of je nu van te voren een aantal excursies wilt boeken en organiseren, zoals ‘meet-and-greets’, transfers of city tours van de mooiste steden in Latijns Amerika, of liever een compleet programma wilt vastleggen, inclusief accommodatie, geheel naar je wensen en behoeften, Dos Manos is de geschikte reisorganisatie om jouw tour in Zuid Amerika tot een succes te maken.

Wij bieden toplocaties aan zoals de Inca Trail naar Machu Picchu in Cusco, Peru, tours naar de watervallen van Iguazu in Argentinië / Brazilië of een reis naar de geweldige Galapagoseilanden in Ecuador. Als je op zoek bent naar meer avontuur, boek dan één van onze jungletours in Peru of Ecuador of één van onze mountainbike-excursies in de omgeving van Puerto Natales, Chile. Voor echte authentieke en culturele reiservaringen kun je via Dos Manos ook naar Ciudad Perdida (de verloren stad) in Colombia gaan. 

Bekijk ons volledige aanbod en neem contact met ons op voor verdere informatie en prijzen! We kijken er naar uit je te helpen jouw reiservaring in Zuid Amerika onvergetelijk te maken!

Lees meer...

Tours & Pakketen per Land


Copyright © 2003 - 2019 dosmanosnederland.com. All rights reserved.

Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
Follow us on: