Follow us on Facebook

Vrijwilligerswerk in Latijns Amerika

Vrijwilliger werken en een tijd doorbrengen in Zuid-Amerika is een geweldige ervaring die je leven zeker zal veranderen. Je zal niet alleen ondergedompeld worden in de lokale Latijns Amerikaanse cultuur, een bevredigende ervaring hebben en je Spaans verbeteren, maar ook zal je een levenslange vriendschap sluiten met de lokale mensen en andere internationale vrijwilligers. Een onvergetelijke tijd! Het is misschien ook een goed idee om voor je vrijwilligerswerk te beginnen een beetje rond te reizen door Zuid-Amerika en Spaanse lessen te nemen.

We bieden je graag verschillende opties aan. Sommige Latijns Amerikaanse landen specialiseren zich in een bepaald soort type vrijwilligerswerk. Dos Manos bijvoorbeeld biedt werk aan die te maken heeft met de natuur en biologie in voornamelijk Ecuador en Costa Rica, terwijl Peru, ArgentiniŽ, Bolivia en Mexico meer focusen op sociaal werk. Er zijn ook interessante opties op cultureel gebied zoals: Non profit organisaties, werken bij een krant, musea, tienerkampen en culturele organisaties.

We laten je graag de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk zien die we via onze partnerorganisaties in Latijns Amerika aanbieden. We zijn erg trots op onze lokale contacten die vele jaren ervaring hebben in het organiseren van volunteer placements en het aanbieden van andere diensten die interessant kunnen zijn voor je reis naar Zuid-Amerika zoals: transfers van en naar het vliegveld, accomodatie, excursies en Spaanse lessen.
Lees meer...

De informatie die we hebben over elk land is te verkrijgen in de engelse versie

Vrijwilligerswerk per Land

Copyright © 2003 - 2019 dosmanosnederland.com. All rights reserved.

Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
Follow us on: